SÁHÓ FÉMFORGÁCSOLÓ KFT. - www.sahofemforg.hu - info@sahofemforg.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal Bemutatkozás

Bemutatkozás

     1988-ban alakultunk meg Tatán, majd a piaci igényekhez alkalmazkodva sok változáson mentünk keresztül.
     Új telephelyet és gépeket vásároltunk, új műhelyt építettünk, eszközeinket folyamatosan bővítjük, fejlesztjük a munkák megfelelő elvégzéséhez szükséges mértékben. Jelenleg két csarnokban, mintegy 1.400 nm-en folyik a gyártás.

     ISO minősítés-el rendelkezünk, ennek megfelelően teljesítjük és bizonylatoljuk a ránk bízott munkákat.
     Számos külföldi és magyar céggel áll kapcsolatban. A folyamatosan bővülő megrendeléseket, és egyre bonyolultabb munkákat a megbízhatóság jeleként értékeljük. Egész évben a legmagasabb szintű minőség nyújtásával és a határidők pontos betartásával szolgáljuk ki ügyfeleinknek.
     Fő tevékenységi körünk, forgácsolás egyedi és CNC technológiával bármilyen nagyságrendben. Jelen pillanatban 45 fővel dolgozunk 4 és 5 tengelyes megmunkáló gépeken, CNC esztergákon.
     Gépeink menüpontban található rövid cégbemutató és az alábbi linken található videó által egy rövid összefoglalót kaphat rólunk, gyártásunkról, tevékenységünkről.
    Legfőbb partnereink közt említhető a Knorr Bremse Kft. Budapest, ahol vasúti fék rendszereket építenek. Ide jelentős stratégiai megállapodás keretében már több mint tíz éve napi szinten szállítjuk be a fékegységek legkülönfélébb forgácsolt alkatrészeit. Ez évi 200.000-250.000 alkatrészt jelent.
     Mindezek mellett számos gépépítő illetve gyártó cég veszi igénybe szolgáltatásainkat. Pl.: Kuka Robotronics, Intec Austria, Borg Warner, Grundfos, Reckitt Benckiser, Hainzl, Bridgestone stb…
     A szállított területek szintén szerteágazóak:
- Knorr Bremse fék alkatrészek,
- automatizálás,
- hidraulika dugattyúk, hengerek,
- tengelyek,
- elosztó blokkok,
- célgép alkatrészek/egységek kisebb nagyobb szériában,
- gyártássegítő alkatrészek/készülékek,
- kötélcsiga az építőiparba (ezt szereljük is),
     Alkatrészeink készültségi állapota a vevői igényeknek megfelelően különböző. A szükséges technológiákat melyek házon belül nem végezhetőek el, szerteágazó, jól kiépített alvállalkozói háttérrel tudjuk biztosítani:
- köszörülés,
- foszfátozás,
- különböző hőkezelési módok,
- nitridálás,
- eloxálás,
- passziválás,
- porfestés,
- sörétezés,
- horganyzás,
- lézervágás,
- lángvágás stb….
     Fejlett méréstechnikai eszközökkel ellenőrizzük a gyártás közbeni valamint a kész termékek felületi és méretbeli megfelelését (erről bővebben a Méréstechnika menüpont alatt olvashat). Minőségügyi részlegünk felszereltsége az általunk gyártott alkatrészek pontosságához mérten van felszerelve. Új MITUTOYO 3D CNC mérőpépünket most helyeztük üzembe, rendelkezünk profilprojektorral, érdesség mérővel, kontúr mérőgéppel, kaliberekkel illetve a szükséges mérőeszközökkel.
     Raktározási rendszerünk fejlesztése képen egy „Hänel Lean Lift” típusú számítógép vezérelt liftes tároló került beüzemelésre, több mint 40 tonna tárolókapacitással.
     Fontosnak tartjuk a megfelelő szakember képzést, ezért a környék szakirányú oktatást végző tanintézményeivel folyamatos kapcsolatban vagyunk, illetve megfelelő szintű szakmai képzést nyújtunk a cégünket választó tanulóknak.

     Célunk meglévő valamint leendő ügyfeleink teljes mértékű kiszolgálása, törekedve a folyamatos minőségjavításra és fejlődésre, ezzel is megfelelve a nemzetközi elvárásoknak és a vevőink által támasztott követelményeknek. A megrendelői igényeket folyamatosan figyeljük és azokhoz igazodva biztosítjuk, hogy megbízható terméket kapjanak.
Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, szíves várjuk Önöket egy személyes látogatásra, mely során személyesen is meggyőződhetnek az itt leírtakról.

Ideart Az oldal 55 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég